Главният изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг обяви, че от днес нататък

...
Главният изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг обяви, че от днес нататък
Коментари Харесай

От днес нататък компанията Facebook ще се казва Meta |

Главният изпълнителен шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг обяви, че от днес нататък компанията ще се споделя Meta.

Имeната на обществените мрежи Фейсбук и Instagram обаче няма да се трансформират.

Зукърбърг заяви, че оттук насетне главният му фокус е  и промяната на името на компанията символизира това:  

" В момента името ни е обвързвано с един артикул на нашата марка и това е Фейсбук. Правим фундаментална смяна, в бъдещето желая да сме Metaverse. Мисията ни остава същата - да свързаме хората. "

Марк Зукърбърг показа новия артикул онлайн в формалния си профил във Фейсбук. Meta работят по план за VR очила за виртуална действителност - за свързване на хората световно по нов и невъобразим до момента метод. В представянето участваха голям брой IT и AI експерти, които обясниха за техническия развой на създаването. 

" Оттук нататък първи приоритет ни е метавселената, не Фейсбук. След време няма да има потребност да сте във Фейсбук, с цел да употребявате другите ни услуги. Думата " мета " идва от старогръцки и значи " оттатък ". За мен това символизира, че постоянно има какво още да се построи. Винаги има последваща глава в историята. За нас това е история, почнала в общежитие, прераснала оттатък това, което можем да си представим ", сподели основателят на обществена мрежа. 

Зукърбърг съобщи, че се гордее с постигнатото и показа, че е разчувствуван от това, което следва:

" Движим се оттатък вероятното през днешния ден, оттатък ограничаването на екраните, оттатък рестриктивните мерки на дистанцията и физиката. Вървим към бъдеще, което е оттатък създаваното до момента от която и да е компания - бъдеще, направено от всички нас. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР